به‌کارگیری اتباع خارجی کار دست رستوران بین راهی داد

رئیس مرکز بهداشت شهید بلندیان از پلمب یک واحد رستوران بین راهی به دلیل عدم رعایت نکات بهداشتی و به‌کارگیری اتباع خارجی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۲ - ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۲۶۲۲۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا مهرعلیان ظهر امروز در جلسه رسیدگی به تخلفات بهداشتی اصناف قزوین که در محل سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، اظهار داشت: یک واحد تهیه غذای بین راهی به علت عدم رعایت ضوابط بهداشتی و به‌کارگیری اتباع خارجی پلمب شد.

وی ادامه داد: اخطار‌های شفاهی و کتبی توسط کارشناس بهداشت محیط، مبنی بر لزوم رعایت ضوابط بهداشتی و عدم به‌کارگیری اتباع خارجی در مراکز تهیه و توزیع موادغذایی، به متصدی رستوران داده شده بود که ترتیب اثر داده نشده بود.

رئیس مرکز بهداشت شهید بلندیان، افزود: بر همین اساس طبق ضوابط بهداشتی محل واحد مذکور به صورت موقت تعطیل و پرونده آن برای بررسی به مراجع قضایی ارسال شد.

مهرعلیان در پایان تاکید کرد: طبق ضوابط بهداشتی، اتباع خارجی و غیرمجاز نمی‌توانند در مراکز تهیه و توزیع و موادغذایی، نانوایی‌ها و سایر مراکز پخت و پز فعالیت کنند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر